Sport

WSOP – Esfandiari különös fogadása

Az idei világbajnokság 45. versenyszámában Antonio Esfandiari egy idő unni kezdte a játékot.

Észrevette, hogy egyik rajongója, Andrew Chevalier mögötte szurkol. Beszédbe elegyedtek, Chevalier bevallotta, hogy egyik kedvenc műsora I Bet You, amelyben Esfandiari és elválaszthatatlan barátja, Phil Laak a legkülönösebb fogadásokat eszelik ki.

Esfandiari erre ott helyben felajánlott egy fogadást: ha megérinti Tom ’durrrr’ Dwan haját, 100 dollárt kap. Chevalier vállalta a kockázatot, átbújt a kordonon, és pontosan 10 másodpercig rajta tartotta a kezét a profi online pókeres haján.

Amikor durrrr megtudta a furcsa eset okát, azonnal újabb fogadást eszelt ki. A célpont ezúttal Freddie Deeb kopasz feje volt. Chevalier megkérte Deebet, hagy vethessen egy pillantást az iPodjára, eközben az állát a játékos fejéhez nyomta.

Esfandiari és Dwan erre rögtön előálltak a harmadik fogadással, most Phil Hellmuth volt a kiszemelt. Chevalier megpróbált több pénzt kicsikarni a mutatványért, azzal érvelve, hogy Hellmuth szinte biztosan riasztja a biztonságiakat, de a páros ezt elhárította, mondván Chevaliernek már nincs vesztenivalója.

Részlet az I Bet You egyik műsorából:

A mutatványt már egész nézőközönség követte nyomon: Chevalier Hellmuth mögé lopakodott, majd lassú mozdulatokkal elkezdte masszírozni a pókerfenomén vállát. A hajdani világbajnok üdvözült mosollyal fogadta mindezt, valószínűleg azt hitte, egyik barátja igyekszik felfrissíteni játék közben. Így Chevalier begyűjtette a harmadik 100 dollárost is – talán még a népszerű show-t is újrakezdik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik