Sport

Phil Ivey begurult és perel

A WSOP legnagyobb szenzációja az volt, hogy a második napon Phil Ivey bejelentette, bojkottálja a póker idei világbajnokságát.

Döntését a Facebookon tette közzé, majd ügyvédei hivatalosan is megerősítették a hírt – írja a PokerBonusTrend.

A Fekete Péntek óta sok játékos még nem jutott a pénzéhez, így a profi játékos úgy látta, nem lenne fair velük szemben, ha ő mégis elindulna a versenysorozaton. A dolog pikantériáját az adja, hogy a csalással vádolt pókertermek egyike, a Full Tilt Poker épp Phil Ivey szponzora. Ez azonban nem gátolta meg őt abban, hogy a pénzügyekért felelős közeli Tiltware céget beperelje, mondván, hogy csak húzzák az időt, és valójában nem keresik az érdemi megoldást.

A bejelentés után kölcsönös egymásra mutogatás kezdődött, s míg a játékosok hálásak voltak a gesztusért, a Full Tilt közleményben fejezte ki sajnálatát, amiért Ivey több milliós követelése miatt esetleg ismét csúszhat az amerikai számlatulajdonosok kifizetése.

Azóta némileg enyhült a feszült viszony: Ivey-t meghívták arra az üzleti tárgyalásra, amelyen a Full Tilt vezetősége bejelentette, Jack Binion, az egyik leghíresebb kaszinómogul új befektetőként erősítheti a szolgáltató romokban heverő renoméját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik