Sport

Hamis olimpiai jegyek a neten

Aki a londoni olimpiára szeretne jegyet vásárolni, jobb, ha kétszer is meggondolja, honnan tesz szert belépőre, sokan árulnak nagy pénzért áltiketteket.

2008-ban Pekingbe is százszámra vándoroltak ki a magyar drukkerek, a londoni olimpián is nagy lesz majd a “szurkolói forgalom”. Magyarországon is többen belefutottak már a hamis jegyekkel kereskedők hálójába.

Az interneten változatlanul hirdetik magukat olyan cégek, amelyek illegális tevékenységet folytatnak, és valójában nem rendelkeznek hivatalos belépőkkel a 2012. évi londoni olimpiára.

A náluk vásárlók előbb vagy utóbb szembesülnek a nagy veszteséggel, nagy pénzt fizetnek a jegyekért, amelyekkel a minden eddiginél szigorúbb jövő nyári beléptetési rendszeren fenn fognak akadni, lelátón kívül rekednek.

Magyarországon a Pegazus Sport Tours a londoni olimpia hivatalos jegyértékesítője, továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája. Az olimpiai belépők és az olimpiára való utazási lehetőségek iránt érdeklődők a www.szurkoljlondonban.hu honlapon tájékozódhatnak.

Minden egyéb, magát hirdető, olimpiai belépőket kínáló oldalt tanácsos leellenőrizni, ebben segít, hogy a különböző országok hivatalos jegyértékesítői a londoni olimpia szervezőinek jóvoltából fellelhetők: http://www.tickets.london2012.com/eligibility_p2.html

Ajánlott videó

Olvasói sztorik