Sport

A Pick-Szeged a szövetséghez fordult

A szegedi kézilabdacsapat vezetői a bajnoki döntő első meccsén látott játékvezetés minőségét teszik szóvá közleményükben.

Az MKB-Veszprém imponáló magabiztossággal intézte el a Pick-Szegedet a férfi kézilabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén: 33-26-ra nyert Mocsai Lajos csapata.

A Szeged közleményt adott ki szerdán, a mérkőzés másnapján. A szövetséghez intézett kommunikében, amelyet itt közlünk, a játékvezetés áll a középpontban.

“Csapatunk vezetése a tegnapi bajnoki döntőn tapasztaltak miatt felvette a kapcsolatot a Magyar Kézilabda Szövetséggel. A mérkőzés eredményét természetesen elfogadjuk, hiszen jobb volt nálunk a Veszprém, viszont úgy véljük, hogy egy játékos a pályán azt enged meg magának, amit a játékvezetés lehetővé tesz, és ez a tegnapi találkozón teljesen nyilvánvaló volt.

Nem akarjuk eltúlozni a problémát, de játékosaink testi épségének védelmében szeretnénk, ha nem durvulna el a bajnoki döntő, és a fair play szellemében játszanának a csapatok. Ennek érdekében megtettük a szükséges lépéseket, és felvettük a kapcsolatot a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes tisztségviselőivel.”

A következő meccs május 8-án lesz Szegeden.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik