Sport

Ez volt Palkovics utolsó vb-je?

Palkovics Krisztián megpendítette, hogy a budapesti divízió-I-es világbajnokságon öltötte magára utoljára a címeres mezt.

A Sapa Fehérvár AV19 együttesének hivatalos honlapja készített interjút Palkovics Krisztiánnal, a magyar jégkorong-válogatott rutinos támadójával a budapesti divízió-I-es világbajnokság kapcsán, melyen drámai körülmények között, egy hosszabbításban bekapott góllal maradt el a csapat a feljutástól, Olaszország játszhat jövőre az A csoportban.

A veterán hokis már a vb előtt is megemlítette, hogy ha nem sikerül a feljutás, akkor elbúcsúzik a válogatottól. Az albavolanhockey.hu-nak elmondta, szerinte nekik, „öregeknek” át kell adniuk a helyüket a fiataloknak a nemzeti csapatban, így valószínűleg visszavonul az együttestől, a Sapa Fehérvár AV19-ben ugyanakkor még folytatja.

Palkovics a kedvezőnek látja a jégkorongsport jövőjét hazánkban, mint mondta az A csoport kapujában vagyunk. Hozzátette, sajnálja, hogy nem sikerült kiharcolni a kvalifikációt, pedig szerinte 40 percen át jobbak voltunk az olaszoknál.

AJÁNLOTT CIKK:

Palkovics Krisztián: “A válogatottnál szükséges a fiatalítás, nekünk, öregeknek át kell adnunk a helyünket” (albavolanhockey.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik