Sport

Overdose máris favorit Ascotban

A legnagyobb angol fogadóirodánál, a William Hillnél a magyar csodaló a legesélyesebb a júniusi szuperversenyen.

Azok után, hogy Overdose hatalmas fölénnyel győzni tudott Hoppengartenben, újra a régi fényében csillog hírneve. Ennek is köszönhető, hogy a világ egyik legpatinásabb versenyén, a Royal Ascot egyik sprintfutamán előzetesen őt tartják az egyik legesélyesebbnek.

A Group I-es King’s Stand Stakes nevű futam oddsait már három angol bukmékeriroda is nyilvánosságra hizta – írja a pannoniaoverdose.hu oldal.

Jelenleg 59 ló szerepel a listán, de a több körös nevezési procedúrából kettő még hátra van, így május 24-ét és június 12-ét követően szűkülni fog a mezőny, amely a szakértők szerint már most nagyon erős. Az oddsokból persze messzemenő következtetést még nem illik levonni, de örülni a hízelgő ténynek, mindenképpen.

A tekintélyes William Hill oddsai:

Overdose (8-1), Lady Of The Desert (10-1), Markab (10-1), Star of Witness (10-1), Astropysical Jet (14-1), Kinsale King (14-1)

„Szokás szerint a King’s Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz, akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek” – nyilatkozta a William Hill szóvívője.

A Bet365-nél oddsai: Overdose (6-1), Lady Of The Desert (8-1), Markab (10-1), Star Witness (12-1), Astrophysical Jet (12-1), Kinsale King (12-1), Stratford Hill (12-1)

A Ladbrokes oddsai: Lady Of The Desert, Star Witness, Kinsale King (mind 8-1), Overdose, 1 Markab, Kingsgate Native (mind 10-1).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik