Sport

Zácsik 2013-ig a Fradiban

A magyar válogatott átlövő kedden már pályára is léphet a Vác ellen.

Ahogy arról már írtunk, Zácsik Szandra a múlt héten szerződést bontott a Krim Ljubljanával, mivel az utóbbi idők sorozatos sérülései miatt nem tudott csapata segítségére lenni. Az már korábban eldőlt, hogy a játékos a nyártól visszatért a Ferencvároshoz, ezzel a húzással azonban hamarabb jöhetett el az újraegyesülés.

Az ftckezilabda.hu cikke szerint Zácsik 2013-ig írt alá az FTC-Jógazdabanknál, maga az érintett pedig nagyon örült a hazatérésnek, kedden pedig már pályára is léphet a Vác ellen.

Kovács Miklós, a klub elnöke a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, a cél az, hogy a Ferencváros visszajusson a csúcsra.

Zácsik Szandra 2009-ben igazolt a szlovén sztáregyütteshez, azonban meggondolta magát és vissza akarta térni a zöld-fehérekhez, a fővárosi klubnak ugyanakkor ki kellett volna őt vásárolnia a szerződéséből. Az egyesület anyagi kerete ezt nem tette lehetővé, így az átlövőnek maradnia kellett.

Az FTC az NB I-ben jelenleg a címvédő Győr, valamint a Debrecen mögött a harmadik helyen áll, a KEK nyolcaddöntőjében pedig februárban találkozik a dán Viborggal, és ezeken a meccseken már Zácsik is pályára léphet, mivel a Ljubljana csak a Bajnokok Ligájára nevezte be.

AJÁNLOTT LINK:

Zácsik: Újra zöld-fehérben (ftckezilabda.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik