Sport

Tisztújítás lehet a teniszezőknél

Rendkívüli, teljes tisztújítást kezdeményez Nagy Tünde, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) márciusban megválasztott elnöke.

Az MTSZ vezetője kedden levelet intézett a tagsághoz, melyben kiemeli: “az elmúlt hat hónapban az elnökség érdemi munkát nem végzett, ellenben sok időt pazarolt parttalan viták lefolytatására. Ez nem méltó sem a tagság választásához, sem a magyar teniszsporthoz. Nagy többséggel szavaztatok bizalmat nekem márciusban, ám még ez a felhatalmazás sem volt elég ahhoz, hogy akár csak egyetlen tervezett és ígért programot el lehessen indítani. Ez így nem mehet tovább, nem hagyhatom, hogy továbbra is semmibe vegye az elnökség az általatok rám ruházott jogot, hogy vezessem, irányítsam a Magyar Tenisz Szövetséget, hiszen ezzel a ti akaratotok ellen is cselekszünk, cselekednek.”

Nagy Tünde hozzátette, indítványozni fogja az elnökség felé, hogy – saját magát is beleértve – minden tag mondjon le tisztségéről egy közös határozatban, ezzel lehetőséget teremtve a teljes tisztújításnak, melyet december 18-án tarthat meg az MTSZ közgyűlése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik