Sport

Edzőváltás az újpesti röplabdacsapatnál

Farkas Mihály veszi át a betegsége miatt távozó Ratimorszky Károly helyét az újpesti női csapatnál.

Farkas az Újpestben kezdte sportpályafutását, így tulajdonképpen visszatér a 4. kerületbe. Korábban edzette a Kecskemét bajnoki negyedik helyezett együttesét, majd később a BSE csapatát, valamint a junior válogatottat. Legutóbb a felnőtt válogatottnál dolgozott szövetségi kapitányként egy rövid ideig.

Jelenleg a Kecskeméti KSE marketing- és technikai igazgatója, de a hunvolley.blog.hu oldalnak elmondta, ezt a munkáját nem kívánja feladni.

Naponta háromórás edzéseket tervez az újpesti csapatnál, ingázni fog. Elmondta, meglepte a felkérés, de mivel legbelül mindig is edzőnek tartotta magát, örömmel mondott igent, ráadásul a vezetőkkel hosszú távú együttmunkálkodásban bíznak.

Kedden már be is mutatkozik a csapattal, amikor is a Nyíregyházával mérkőznek meg, majd a hétvégén már Békéscsabán lesz jelenésük.

A cél a bajnokságban a négy közé kerülés. A jelenleg kórházban tartózkodó Ratimorszky Károly a hunvolley.blog.hu oldalnak elmondta, az újpesti vezetők arról tájékoztatták, visszavárják a csapathoz.

AJÁNLOTT LINK:

Farkas visszatér Újpestre

Ajánlott videó

Olvasói sztorik