Sport

A ZTE reagált Watson vádjaira

A bajnokcsapat weboldalán válaszolt az egykori amerikai játékosa "panaszkodására".

Ahogyan arról beszámoltunk, Calvin Watson, a ZTE-Zalakerémia bajnok kosárlabdacsapatának egykori játékosa az eurobasket.com oldalon azt nyilatkozta, még nem kapta meg minden járandóságát volt klubjától.

A Zalakerámia ZTE KK sajtóközleményben válaszolt az ott megjelentekre.

A közlemény szövege:

Különböző sajtóorgánumokban megjelent a hír, miszerint a klub nem fizette ki maradéktalanul Calvin Watson járandóságát. Ez annyiban fedi a valóságot, hogy a sportoló részére – a klubnál eltöltött 2 szezon alatt – a havi járandóságai mellett a Magyar Kupa-győzelem után járó prémium hiánytalanul kifizetésre került.

Való igaz, hogy a bajnoki aranyéremhez kapcsolódó extra bónusz egy részét a klub nem tudta teljesíteni. Megértjük a játékos álláspontját – bár szeretnénk megjegyezni, hogy az első évében 3 hónapos sérülésekor is kitartott a klub mellette, és teljes mértékű díjazásban részesült – azonban a gazdasági válság okozta nehézségek miatt a szponzori pénzek beérkezése időbeli csúszást szenved. A klub valamennyi fennálló tartozásának kiegyenlítésére jelentős erőfeszítéseket tesz, amelyek várhatóan rövid időn belül eredményre vezetnek.

Ezen körülmények nem befolyásolják a csapat teljesítményét, eredményes szereplését. A kitűzött célunk továbbra is a biztos bejutás a rájátszásba, és ott a minél jobb eredmény elérése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik