Sport

Külföldön panaszkodik a Zetére egykori játékosa

Calvin Watson az előző szezonban bajnok lett a Zalaegerszeggel, most Európa legnagyobb kosarasportálján húzta le a klubot.

Calvin Watson, az eurobasket.com oldalon panaszkodott a zalaegerszegi vezetőkre, szerinte a Zalakerámia ZTE KK kosárlabdacsapata nem egyenlítette ki a számlát. Levelében azt tanácsolta az olvasóknak, játékosoknak, ügynökségeknek, hogy a jövőben gondolják át még egyszer, ha valahová elkötelezik magukat.

A Zalakerámia közleményben reagált az őt vádakra:

„Különböző sajtóorgánumokban megjelent a hír, miszerint a klub nem fizette ki maradéktalanul Calvin Watson járandóságát. Ez annyiban fedi a valóságot, hogy a sportoló részére – a klubnál eltöltött 2 szezon alatt – a havi járandóságai mellett a Magyar Kupa győzelem után járó prémium hiánytalanul kifizetésre került. Való igaz, hogy a bajnoki aranyéremhez kapcsolódó extra bónusz egy részét a klub nem tudta teljesíteni. Megértjük a játékos álláspontját – bár szeretnénk megjegyezni, hogy az első évében 3 hónapos sérülésekor is kitartott a klub mellette és teljes mértékű díjazásban részesült – azonban a gazdasági válság okozta nehézségek miatt a szponzori pénzek beérkezése időbeli csúszást szenved. A klub valamennyi fennálló tartozásának kiegyenlítésére jelentős erőfeszítéseket tesz, amelyek várhatóan rövid időn belül eredményre vezetnek. Ezen körülmények nem befolyásolják a csapat teljesítményét, eredményes szereplését. A kitűzött célunk továbbra is a biztos bejutás a rájátszásba és ott a minél jobb eredmény elérése.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik