Sport

Győztes meccsen debütált a Fradi új edzője

Az Újpest ezúttal a Brassó ellen futott bele nagy pofonba a MOL Ligában.

A magyar-román hokiliga kedden három mérkőzéssel kedveskedett a sportág szerelmeseinek, az Újpest a Brassót, a Dab.Docler a Miskolcot, a Sapa Fehérvár AV19 az FTC-Orangeways gárdáját fogadta.

Már bőven a második harmadban jártak a csapatok Székesfehérváron, amikor megszületett a meccs első találata, Borbás Gergely mattolta Bálizs kapust Majoross passza után. Szűk tíz perc elteltével Varga révén egyenlítettek a hazaiak, de Jánosi a szünet előtt ismét a Fradi felé billentette a mérleg nyelvét.

A fehérvári csikócsapat aztán a záró felvonásban nem bírta már a nyomást, Peterdi is gólt lőtt, így az utánpótlásból „előléptetett” Prakab Gábor egy nappal kinevezése után egyből győzelemre vezette az FTC-Orangeways csapatát.

A Dab.Docler szállította a játéknap egyetlen hazai győzelmét, igaz a meggyőző kezdés után a vártnál szorosabb meccsen. Történ ugyanis, hogy a dunaújvárosi csapat már 4-0-ra is vezetett, az első játékrészben öt perc alatt sikerült ekkora előnyre szert tenni. A vendégek ugyanakkor jól kezdtek a második harmadban, így hamar kettőre faragták a hátrányt de a Dab.Docler hokisai észnél voltak, így végig magabiztosan vezetve 6-4-re nyertek.

Az Újpest újabb méretes zakón van túl, ezúttal a Brassó páholta el 7-2-re a lila-fehéreket. Zsók háromszor is betalált a meccsen.

Eredmények:
Újpest – Brassó 2-7 (1-2, 1-1, 0-4)
Dab.Docler – Miskolc 6-4 (4-0, 1-3, 1-1)
Sapa Fehérvár AV19 – FTC-Orangeways 2-4 (0-0, 1-2, 1-2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik