Sport

Kemény az olasz meccs miatt csalódott

A magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az itáliai együttest verhetőnek gondolja.

Mint ismert, Kemény Dénes csapata érem nélkül zárt a zágrábi Európa-bajnokságon miután az elődöntőben az olaszoktól, a bronzmeccsen pedig a szerbektől kapott ki. Mindezt úgy, hogy csoport megnyerése miatt a mieink erőnyerőként bejutottak a legjobb négybe.

A kapitány a vlv.hu-n mondta el részletesen a tapasztalatait a kontinenstornáról, arra kérdésre, hogy mi az amit másképp tenne a végkifejlet ismeretében így felelt:

„Valószínűleg sok minden. De erre azt kell hogy mondjam, ha az olasz mérkőzés megvan, akkor most van egy érem, és ha van egy érem, akkor az egész Európa-bajnokság más színben tűnne fel, most sokan csak azzal foglalkoznának, hogy miért nem arany, ha mondjuk elvesztettük volna a döntőt. Mindegy. Az olasz meccs miatt nagyon csalódott vagyok, ez egy verhető ellenfél volt. Természetesen a csapat pillanatnyi diszpozíciója, formája, a mérkőzésen tanúsított koncentrálóképessége és a többi az én felelősségem. Az összes játékos az enyém, én készítem őket föl a meccsre. Lehet, hogy a mérkőzésen esetleg bizonyos személyi döntéseket akár a meccs előtt, akár a meccs alatt másként kellett volna meghozzak, de megtudni persze soha sem fogjuk, hogy másként alakul-e a meccs és nyerünk-e.”

A vlv.hu mindenre kiterjedő cikke az alábbi linkre kattintva olvasható el:
Kemény Dénes a zágrábi negyedik helyről – VLV-interjú (vlv.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik