Sport

James történelmet ígért a miami partin

A Miami Heat hajnalban bemutatta három sztárigazolását, Dwyane Wade-t, Lebron Jamest és Chris Bosht.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Miami hatalmas tettet hajtott végre a nyári átigazolási piac nyitányakor: nem elég, hogy a klubnak sikerült megtartania az első számú közönség kedvenc Dwyane Wade-t, de érkezett mellé Torontoból Chris Bosh, az NBA egyik legjobb magasembere, valamint a liga szupersztárja, Lebron James élő tévéadásban jelentette be, hogy ő is Floridába költözik.

Pat Riley általános igazgató így soha nem látott csapatot hozott össze, ugyanis korábban nem igen volt rá példa a tengerentúli kosárbajnokságban, hogy három nagyágyú is egy csapathoz írjon alá.

Az érthetően feldobott szurkolók egy nagyszabású ceremónia keretében láthatták először Heat-mezben kedvenceiket a csapat csarnokában. A bulinak is beillő showműsor alatt James nem fogta vissza magát, és arra felvetésre, hogy címeket nyerni jöttek össze nemes egyszerűséggel beígért legalább nyolc bajnoki gyűrűt.

A rekorder a Boston Celtics legendája, Bill Russel aki a ligában töltött 13 szezonja alatt 11-szer ért a csúcsra. Sokan Michael Jordan utódaként tekintenek Jamesre, a chicagói ikon hat gyűrűt zsebelt be páratlan karrierje során.

Az ominózus nyilatkozat 10: 15-től, de előtte is érdemes megfigyelni a showt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik