Sport

Felipe Melo elmenekült az őt szidó drukkerek elől

Julio Cesar még mindig nem heverte ki, hogy Brazília kiesett a világbajnokságról, a szimpatizánsok azonban nem őt okolják a kudarcért.

A brazil nemzeti csapat tagjai is hazatértek a dél-amerikai országba, ahol népes szurkolósereg várt rájuk. A drukkerek már megbocsátottak Julio Cesar kapusnak, a hálóőr azonban a felvétel tanúsága szerint még mindig nem emésztette meg a csapat kiesését, a kocsiba beülve azonnal zokogni kezdett.

Nem úgy Felipe Melo, akiről Ronaldo azt írta a Twitterre, hogy jobban tenné, ha haza sem térne. Ehhez képest a hollandok ellen egy öngólt szerző – lehet, hogy Sneijdernek adta a FIFA, de kellett hozzá a brazil, hogy a hálóba kerüljön a labda -, majd kiállított középpályás mégis hazájába látogatott, ám amint leszállt a repülőgépről máris egy rá váró kocsihoz rohant biztonsági őrök kíséretében és azonnal elhagyta a helyszínt.

A szurkolók így csak verbálisan tudták szidni a labdarúgót, akit nem alaptalanul kiáltottak ki a brazil fiaskó bűnbakjának Robinhónak adott pazar gólpassza ellenére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik