Sport

A bajnokhoz igazol a ZTE játékosa

Tóth Gergely Körmendről igazol a ZTE kosárlabdacsapatához.

Újabb válogatott játékost igazolt a ZTE bajnokcsapata a kosárlabda élvonalban. Igen, Tóth Gergely, a Körmend centere immáron válogatott, hiszen Mészáros Lajos a hét elején meghívót küldött neki.

A 20 éves játékos a ztekosar.hu oldalnak nyilatkozott a számára felettébb kedvező fejleményekről.

– Úgy alakul(t) a helyzet korábbi klubomnál, hogy nem látom biztosítottnak, hogy megfelelő mennyiségű időt tölthetnék a pályán. 4-es és 5-ös poszt mindegyikére idegenlégióst szeretnének, leigazolták Kaposvárról Dávid Gerit, valamint hosszabbított nevelőegyesületem a rutinos Boldizsár Ferenccel is. Nehéz lesz elszakadni, a szívem szerint maradtam volna, az eszem szerint viszont el kellett jönnöm. Úgy érzem jól döntöttem – mondta Tóth, aki 2+1 éves szerződést kötött Völgyi Péter csapatával.

– Talán egyedül Kámán Tamást nem ismerem még, de róla is rengeteg jót hallottam, csakúgy mint az egész csapatról – udvariaskodott a fiatal kosaras. – Egy igazi összetartó társaság, ahol remek az összhang. Igyekszem valahogy megtalálni a helyem. Körmenden, Szolnokon és az Albacompnál is több pénz lesz és talán a tavalyinál is jobb csapat, de én hiszem, és bízom benne, hogy a legjobb 4-be mi is odaérhetünk és sok kellemes meglepetést okozhatunk majd szurkolóinknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik