Sport

Együtt marad a Honvéd pólós kerete

A Honvéd vízilabdacsapatának jövő évi kerete majdnem megegyezik az ideivel, számolt be örömmel az állandóságról a klub honlapja.

A klub nemrég elveszítette több éve állandó névadó szponzorát, így sokan a csapat szétszéledésétől tartottak. Ennek ellenére:

“A mai világban, amikor a magyar vízilabda sport legjobbjai külföldön keresik kenyerüket, örömteli hír, hogy a következő bajnoki szezonban is a mi klubunkat erősíti Gergely István kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitány, Szivós Márton, Gór-Nagy Miklós, Lévai Márton, Salamon Ferenc, Bátori Bence akik a két évvel ezelőtt megkezdett fiatalítás és csapatépítés alapembereinek számítanak, míg hozzájuk csatlakozott Dr. Hangody László, Tóth Márton, és Hárai Balázs.

Székely Bulcsú Sydney olimpiai bajnoka továbbra is a csapat tagja marad és nemcsak játékával, hanem rendkívüli tapasztalatával is segíti csapatunkat céljaink elérésében.” – olvasható a hivatalos közleményben.

A klub edzője továbbra is Vad Lajos lesz, vele érmet szerezne a csapat a magyar bajnokságban, a LEN-kupában pedig maradandót alkotna.

A Honvéd a legutóbbi szezonban nem jutott a legjobb négy közé, csupán az 5. helyet szerezte meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik