Sport

Újságíróra támadt Lukas Podolski

A német válogatott csatára ingerülten reagált az argentinok ellen elveszített barátságos mérkőzést követően egy újságírói kérdésre.

A DSF munkatársa az 1-0-ra elveszített mérkőzés után meglehetősen kritikusan értékelte Lukas Podolski teljesítményét. A Köln támadója végig a pályán volt, de ahogy a klubjában, válogatott mezben is alig volt értékelhető megmozdulása.

„Nem ez volt a legjobb meccsed a Nationaelfben. Még a bemelegítés alatt voltak talán a legjobb megmozdulásaid” – így a DSF újságírója. A Bundesligában több mint 1400 perce gólképtelen támadó nem volt túl jó kedvében, és kihívta Christian Ortleppet. „Nagy a szád itt a kollegák körében. Megnézném mit csinálnál, ha szemtől szembe állnánk” – mondta Podolski, majd megpróbálta ellökni az újságírót.

A játékos nyilvánosan is bocsánatot kért a meggondolatlan reakciójáért, de lehet hogy ennek ellenére nem ússza meg pénzbüntetés nélkül. Ortlepp próbálta az incidens után elsimítani a hullámokat, és tagadta, hogy Podolski rátámadt volna: „Feltehetően félreértette a szavaimat, és egy kicsit túl vehemensen reagált.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik