Közélet

Titokban temetik el a gangról ledobott kisfiút

attila úti tragédia (rendőrség, attila út,)
attila úti tragédia (rendőrség, attila út,)

A rendőrségi vizsgálat végéig biztosan nem helyezik végső nyugalomra a csecsemőt. 

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a negyedikről ledobott kisfiú családja képtelen megegyezni a gyermek temetésérôl. Pedig eleinte nem így volt, ugyanis a gyilkos apa családja felajánlotta az anyának: kifizetik a temetést. “Ebbe bele is egyezett, és mi annak ellenére összedobtuk volna a pénzt, hogy Barbi azt kérte: ne legyünk ott – mondta a Borsnak az apa egyik nővére.

Később dupla fordulat következett be: az édesanya ugyanis már nem kért a segítségből, helyette barátai kezdtek el gyűjtést szervezni az interneten a szertartásra. Az apa testvére később már azt üzente volt sógornőjének: mégis el szeretnének menni a temetésre. Eközben a lap  úgy értesült: a nő és édesanyja teljes titokban készül a gyászos eseményre.

Még a tragédia helyszínén, az Attila úti házban sem sejti senki a pontos időpontot és helyszínt. “Több szomszéd is érdeklődött, de nem kaptak választ” – mondja az egyik lakó.

A család ügyvédjétől, Berényi Andrástól azonban megtudták: a rendőrségi vizsgálat végéig biztosan nem helyezik végső nyugalomra a picit, akin az ilyenkor szokásos eljárás szerint boncolást is végeznek.

Mint megírtuk, a tragédia január 17-én történt. A 44 éves szigetszentmiklósi férfi ledobta féléves gyermekét az Attila út egyik házának gangjáról, majd ö maga is leugrott. A csecsemő és a férfi is azonnal meghalt. Utóbb kiderült, az apa először tavaly augusztusban bántalmazta párját, decemberben pedig egyszer már megragadta gyermekét és azzal fenyegetőzött, hogy kidobja az ablakon. Az eset után őrizetbe vették, harminc napot előzetesben töltött, majd a bíróság felfüggesztett fogházbüntetéssel szabadon engedte.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik