Közélet

Már korábban is le akarta dobni gyerekét a csecsemőgyilkos apa

A szigetszentmiklósi férfi egy hónapja fenyegetőzött azzal, hogy mélybe hajítja csecsemő gyermekét, múlt szombaton valóra váltotta, és magával is végzett – írja a Velvet.

A 44 éves O. György egy hónapja karjában gyermekével azzal fenyegette meg anyósát, hogy a mélybe dobja a kicsit a negyedik emeleti lakás erkélyéről, akkor rendőrök vitték el – tudta meg a Velvet a nevük elhallgatását kérő szomszédoktól. Miután szabadult, visszament volt anyósa lakására és végzett 6 hónapos gyermekével, majd utána ugrott.

A Velvet információi szerint a férfit napokkal korábban pont azért a fenyegetésért ítélték el, amit szombaton valóra váltott. A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya is megerősítette, hogy a decemberi fenyegetése miatt zaklatás vétségében bűnösnek mondta ki a bíróság, sőt, indulatkezelési terápiára is kötelezték.

Mint azt korábban megírtuk, az Attila út egyik régi bérházából dobta ki féléves gyermekét egy középkorú férfi, majd ő is kiugrott szombaton késő délelőtt. Mindketten meghaltak. – tudta meg a Hír24. A csecsemő az édesanyjával volt a lakásban, amikor megjelent az apa. A Bors szerint decemberben volt párja zaklatásáért vették tavaly őrizetbe O. Györgyöt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik