Közélet

Elszólta magát az eltűnt Bandika nagynénje

A fenyegetőzésből arra lehet következtetni, hogy a nő tudja, hogy hol lehet az anyjától elrabolt kisfiú – írja a Blikk.

Már 18 hónapja, hogy nem látta kisfiát, a hatéves Bandikát az édesanyja, a 38 éves Rimóczi Eszter, mert volt férje, a 33 éves Fetter András elvitte láthatásra a kisgyereket, aztán eltűnt. A férfi ellen tavasszal elfogatóparancsot adtak ki, és most is körözik a rendőrök. Bár korábban 200 ezer forintos nyomravezetői díjat is felajánlottak, ez nem vezetett eredményre – derül ki a Blikk cikkéből.

Nemrégiben egy ingatlanjogi vita kapcsán ment el az édesanya S. Ildikóhoz, volt férje nővéréhez, amikor a nő fenyegetőzni kezdett. „Sosem kapod vissza a fiadat! Nem te fogod felnevelni a gyereked!” – mondta.

A fenyegetőzést hallva és a gonoszságát látva egyértelmű lett Eszter számára, hogy tudhatja, hol van a kisfia. Az anya egyszerűen nem érti, hogy bár a volt férj hol itt, hol ott bukkan fel Bandikával és új párjával, gyakran pedig közös gyerekükkel készült fotókat tesz közzé az interneten, mégis mindig egérutat nyer.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán azt mondták, a nyomozás érdekeire hivatkozva semmit nem mondhatnak az ügy állásáról.

Áprilisban még abban bízott Bandika anyja, hogy fia hazakerül májusi születésnapjára: 

Olvasói sztorik