Közélet

Gyilkosság Kerepesen – már tudják, ki szúrt

A rendőrség több embert is elvitt a helyszínről.

Már tudják a rendőrök, hogy ki késelt halálra egy férfit Kerepesen szombatra virradó éjszaka. A 39 éves kistarcsai támadót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság délután. A férfi ellen emberölés miatt indult eljárás.

A rendőrség korábban annyit közölt, hogy nem sokkal éjfél előtt kapták a bejelentést, hogy egy családi házban késsel megszúrtak egy férfit, aki életét vesztette. A helyszínről négy embert állítottak elő illetve, hogy vizsgálják, kinek milyen szerepe volt a történtekben.

Mint azt már megírtuk, a Hír24 értesülései szerint sérülteket is vittek el a gyilkosság helyszínéről: két embert azok közül, akik megjelentek éjszaka a házban, és egy embert a sértetti körből. Vélhetően baseballütővel bántalmazták mindannyiukat.

Kórházba került egy negyedik ember is. A környéken lakók a zajra kijöttek házaikból, köztük egy idős nő. Amikor az asszony megtudta, hogy megöltek valakit, rosszul lett, elesett és beverte a fejét.

Úgy tudjuk, a tragédia hátterében öröklési vita áll, a két társaság egy ingatlan miatt esett egymásnak. A felek hónapok óta harcban állnak, már többször feljelentettek egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik