Közélet

Többeket összevertek a kerepesi gyilkosság helyszínén

Az áldozatot nyakon szúrták, a többiekre baseballütővel támadtak. Állapotuk vélhetően súlyos.

Összesen négy embert vittek kórházba a mentők az éjszakai, kerepesi gyilkosság helyszínéről – értesült a Hír24. Ketten a házba rontó társaság tagjai közül kerültek ki, egy pedig a sértetti körből. A negyedik sérültnek nincs köze a történtekhez: a zajra a szomszédok kijöttek a házaikból, köztük egy idős asszony, aki – amikor megtudta, hogy valakit megöltek – rosszul lett, elesett és beverte a fejét. Mindenkit a Honvédkórházba szállítottak. Az összetűzés érintettjei vélhetően súlyos állapotban vannak.

Információink szerint az áldozat egy 28 éves férfi, őt egyetlen szúrással ölték meg, amely a nyakát érte. A támadók egyébként felfegyverkezve érkeztek a házhoz, késekkel és baseballütőkkel. A többi érintett sérülései valószínűleg ez utóbbi eszköztől származnak.

A rendőrség korábban annyit közölt: a helyszínről négy embert állítottak elő és a Pest megyei nyomozók vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a történtekben.

A Hír24 úgy tudja, a tragédia hátterében öröklési vita áll, egy ingatlan miatt vesztek össze. A felek hónapok óta harcban állnak, már többször feljelentették egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik