Közélet

Gyilkosság Kunszálláson: rettegnek a helyiek

Az áldozat felesége életveszélyesen megsérült, őt valószínűleg összeverték.

Vasárnap hajnalban történhetett a gyilkosság, a délutáni órákban az egyik szomszéd találta meg vérbe fagyva a házaspárt – így tudják a kunszállásiak. A férfival a baon.hu értesülései szerint több késszúrással végzett gyilkosa, feleségét pedig brutálisan összeverték. Számára az utolsó pillanatban érkezett a segítség.

“Ez borzasztó, mindenki retteg a faluban” – mondta hétfőn délután egy kunszállási asszony a lapnak. A belga házaspár a környéken élők szerint körülbelül 10 éve költözhetett Magyarországra. Kunszállás külterületén, egy takaros tanyán,  jómódban éltek. A férfi beszélt egy kicsit magyarul. Gyakran sétáltatták a környéken kutyájukat, olyankor mindenkinek kedvesen köszöntek, ám egyébként meglehetősen zárkózott életet éltek, rokonok, barátok nem jártak hozzájuk. A szomszédok úgy tudják, hogy a pár néhány hete betegeskedett, így az is megfordult a fejükben, hogy visszatérnek hazájukba.

A helyiek elmondása szerint a környéken elég sok bűncselekmény történik. A belga házaspár tanyájától nem messze van egy panzió, ahol román vendégmunkásokat szállásoltak el. Most is az ott lakóktól rettegnek, éppen ezért névvel, arccal senki nem mer mondani semmit a kérdezősködőknek a gyilkosságról – írja a lap.

Ahogy arról beszámoltunk, a házaspárra kunszállási otthonában bukkantak rá vasárnap délután. A 72 éves férfi megalt, egy évvel idősebb feleségét pedig életveszélyes állapotban vitték kórházba. A tettest keresik. A rendőrség egyelőre bővebb tájékoztatást nem ad.


Fotó: MTI

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik