Közélet

Férjét védi a bevarrt szájú nő

Az eldurvult szexbe majdnem belehalt asszonyról kiderült, skizofrén. Férje akár 20 évet is kaphat.

Tavaly év elején Budapest XXII. kerültében félholtra verte 45 éves feleségét egy 27 éves férfi, be is varrta az asszony száját. Azt mondja: szexjátékaik durvultak el ennyire. A férfi a tegnapi bírósági tárgyaláson is azt állította: felesége biztatta arra, stoppolja össze ajkait.

A Blikk szerint a nő is védi a férjét, még a szabadlábra helyezését is kérte. Csakhogy az igazságügyi szakértő szerint a feleség valószínűleg sokszor fel sem fogta, mit csinálnak a férjével, ő ugyanis skizofréniában, azaz tudathasadásos elmezavarban szenved. A zárójelentések szerint egyáltalán nem szedte azokat a gyógyszereket, amelyekkel kordában tarthatta volna a súlyos betegséget.

“Ő az életem értelme, szeretem, és soha nem tudnék neki fájdalmat okozni. Nem akartam eltörni a bordáját, bezúzni a tüdejét, egyszerűen csak eldurvult a helyzet” – nyilatkozta a férj.

A férfinek – az ügyész szerint – védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt kellene felelnie. Ha a vád megáll, a férfit akár 20 évre is ítélhetik – olvasható a lapban.

A szomszédok szerint a pár embertelen körülmények között élt, a férj egykor boncmester volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik