Közélet

Feljelentést akart tenni, erre letartóztatták

Részegen hajtott a rendőrkapitányságra az amerikai férfi.

A 31 éves Patrick Ruffner kétségkívül esélyes a hét legostobább bűnözője címre – még akkor is, ha a korábbi nyertesekkel ellentétben “csak” közlekedési bűncselekményről van szó.

Az odáig rendben van, hogy szombaton telefonon értesítette a rendőrséget, miután az I10-es autópálya Baton Rouge-i szakaszán egy másik autó sofőrje koccanásuk ellenére megállás nélkül továbbhajtott. De amikor a telefon túloldaláról közölték, hogy a feljelentéshez be kellene fáradni a legközelebbi rendőrkapitányságra, végig kellett volna gondolnia a helyzetét.

Mr. Ruffner azonban tétovázás nélkül elszáguldott a megadott címre, ahol azonnal letartóztatták. Tekintettel arra, hogy a rendőrkapitányságok környékén általában rendőrt is találni, annyira talán nem meglepő, hogy az egyik járőrnek feltűnt a férfiból áradó alkoholszag. Az már csak hab a tortán, hogy jogosítványát korábban már bevonták, vagyis legalább két okból sem ülhetett volna volán mögé.

Az esetről az a német férfi jutott eszünkbe, aki azért ugrott be a rendőrségre, hogy megérdeklődje: körözik-e? Körözték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik