Közélet

Holografikus emberrablók miatt hívott rendőrt

A floridai férfi baseball ütővel próbált védekezni, de hiába.

A kiérkező járőröknek szinte le kellett szerelniük az 53 éves férfit, annyira feldúlt állapotban találták – és történetét ismerve ezen senki nem fog csodálkozni. Elmondása szerint feleségét olyan férfiak rabolták el, akik “hologramokat használtak, hogy jeleket vetítsenek a falra, amivel egymással kommunikáltak és egyúttal rábírták, hogy engedelmeskedjen akaratuknak“. Szörnyű, nemde?

S bár a jövőből jövő emberrablók története nem tűnt túl hihetőnek, a rendőrök tettek egy kört és végeztek némi nyomozó munkát, azonban – ahogy az a jelentésükből kiderül – nem találtak bűncselekményre utaló jeleket.

Ezzel szemben megtalálták az “elrabolt” feleséget, aki a férfi nagynénjénél volt látogatóban, nem is olyan messze. A nagynéni vallomása szerint a nő érkeztekor részeg volt, de senki nem kergette.

A történtek magyarázatául szolgálhat, hogy a párocskához legutóbb akkor kellett rendőrt hívni, mikor némi metamfetamin elfogyasztása után a férfi fegyverrel biztosította a terepet, amíg a feleség aranyat próbált kinyerni a földből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik