Közélet

Egy évig erőszakolta nevelt lányait az aszódi férfi

bilincs(4)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )
bilincs(4)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )

Azt mondta a gyerekeknek, hogy megöli őket, ha nem teljesítik, amit kér.

Verte, rúgta és fenyegette nevelt lányait egy pedofil férfi, hogy szexuális vágyait kielégítse rajtuk – ezt tartalmazza a vád egy aszódi férfi ellen, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van – írja a Blikk. A vádirat szerint a gyerekek az eset idején hét és tizenegy évesek voltak. Nem mertek szólni anyjuknak, egy évig tűrtek, nevelőapjuk ugyanis azzal fenyegette őket, hogy végez velük. A férfi napszaktól függetlenül hívta be a kislányokat a hálószobájába, hogy aztán ocsmányságokra kényszerítse a gyerekeket.

A kegyetlenkedések 2012 júniusáig tartottak, a lányok ekkor mindent bevallottak édesanyjuknak. Azonban az asszony csak egy évre rá, 2013 nyarán jelentette mindezt a gyermekjóléti szolgálatnak. Hogy a nő miért hallgatott ennyi ideig, nem derült ki.

A férfi tagadja a vádakat, szerinte a gyerekek találták ki az egészet. A per hamarosan kezdődik a Fővárosi Törvényszéken.

Pedofília, családon belüli erőszak

Akinek a kamaszkor előtt álló gyerekek okoznak szexuális izgalmi állapotot, pedofilnak tekinthetőek. Van, akit kizárólag ez a korcsoport izgat fel, van, akinek vannak felnőtt partnerei is. Bár az esetek túlnyomó többségében férfiak kerülnek a rendőrség látókörébe, vannak női betegek is (hisz a pedofília betegség), de ezen esetek sokkal nagyobb arányban maradnak rejtve.

A gyerekeket 90%-ban a családon belül érik pedofil traumák, zaklatások.

Aki pedofil, általában valamilyen sokk éri szexuális fejlődésük során, ezért nem képes normális szexuális életre, folyton csaláódik – ám a gyerekek előtt nem tud “leégni”, ezért is választja őket.

Genetikailag a pedofília nem öröklődik, a társadalmi és kulturális hatásoknak van komoly szerepe: mindenhonnan ömlik a szexualitás (reklámok, zenei videók stb.), az egyén pedig egyre passzívabb a saját szexuális életében, egyre kevesebb örömöt lelünk a saját szexualitásunkban.

A pedofília, a gyerekpornó pedig akkor jöhet a képbe, amikor a megcsömörlött, haldokló szexualitású ember egyre “izgalmasabb”, nagyobb ingereket kiváltó szexuális élvezetforrást keres.

Tudta-e?…

…Amerikában 10-ből 1 gyereknek van molesztálásélménye 18 éves koráig. Tehát afféle járványnak is tekinthető.

…az incesztus nemcsak a szegény, elmaradott családokat sújtja, hanem mindenhol felüti fejét.

…nemcsak deviánsokból lehet incesztusagresszor, azaz incesztust erőszakosan elkövető személy, hanem a legjámborabbnak tűnő, polgári családapákig bárkiből.

…nem a nemi kiéhezettség váltja ki az incesztust, hanem a hatalom, az erő éreztetésének vágya.

…statisztikailag a gyerekeket többször molesztálják saját családtagjaik, mint idegenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik