Közélet

Támadástól tartott a meggyilkolt soroksári futónő

soroksari-gyilkossag(960x640)(4).jpg (soroksári gyilkosság)
soroksari-gyilkossag(960x640)(4).jpg (soroksári gyilkosság)

Az áldozat úgy döntött, leveszi ékszereit, nehogy megtámadják kocogás közben.

Mi nem állítunk fát, csak a szüleimnél lesz fenyő, akik az ikerházunk másik felében élnek. Ettől függetlenül engem nem a karácsony visel meg, hanem a mindennapok. Ülök otthon, és egyszercsak belém nyilall, hogy nincs többé Kriszti. Megtaláltam az éjjeliszekrényében a régi naptárakat, amikor még a kisfiunk pici volt, és beírta, hogy feltérdelt kapaszkodás nélkül vagy felemelte a kis fejét – mondta a Borsnak adott interjújában a Soroksáron brutális kegyetlenséggel megölt nő férje.

A férfi a lapnak azt nyilatkozta, párja tartott attól, hogy megtámadják. Éppen két nappal a gyilkosság előtt döntött úgy, hogy ékszerek nélkül megy futni. „Inkább leveszem ezeket, mint hogy letépjék rólam” – mondta gyermeke apjának.

A férj hozzáfűzte, amióta a gyilkosság történt, minden este meggyújtanak egy mécsest Krisztiért a ház előtt. Ez mindaddig így lesz, míg el nem fogja a rendőrség a tettest vagy tetteseket.

Mint ismert, a gyilkosság szeptemberben történt, korábbi – meg nem erősített – információk szerint a fiatal kocogó anyuka holttestére a bozótosnál találtak rá, a kutya a nyomokat követve összevissza cikázott a bokrok között, ami arra utal, hogy az áldozat menekülni próbált. A holttest állítólag meztelen volt és csupa vér. Támadója bestiális módon végzett vele, összeverte majd egy zsineggel megfojtotta. Az ügyet  egy 14 fős nyomozócsoport próbálja felgöngyölíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik