Közélet

Ismert bűnöző verte halálra az olimpikon édesanyját

Előzetesben az olimpikon anyjának gyilkosa (olimpikon, birkózó, XVII. kerület)
Előzetesben az olimpikon anyjának gyilkosa (olimpikon, birkózó, XVII. kerület)

Többszörösen büntetett előéletű volt az a férfi, aki otthonában brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg az idős asszonyt – tudta meg a Blikk. A gyanúsítottat előzets letartóztatásba helyezték.

Mint ahogy arról a HÍ24 is beszámolt, Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes birkózó édesanyját megölték XVII. kerületi otthonában. A rendőrség egy 40 éves férfit gyanúsít, aki azért támadt rá a 74 éves asszonyra, hogy kirabolja. A férfit szombaton, ugyanabban a kerületben, Rákosmentén fogták el. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Hír24 információja szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi mindent tagad. A tettes előzetes letartóztatásról még szombaton döntöttek, a férfi a tárgyaláson meg sem szólalt. Bár korábban az ártatlanságát bizonygatta, az ügyvédjével együtt tudomásul vette a határozatot, mely szerint 30 napig rács mögött lesz. A bíróság a szökés, az elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a kényszerintézkedést.


Fotó:MTI /  Lakatos Péter

Visszaeső

A Blikk úgy tudja, K. Attila nem ismeretlen a rendőrök előtt, többszörösen büntetett előéletű férfiról van szó.

A lap információja szerint egyedül követte el a gyilkosságot. Kifigyelte az idős asszonyt, akivel egy kerületben lakott. Rájött, hogy egyedül él. Így leverte a villanyórát, majd egy ablakon keresztül betört a házába feltehetően még múlt vasárnap. Nagy valószínűséggel a zajra a néni felébredt. K. Attila ez után megölte az asszonyt, majd értékek után kutatva felforgatta a házat.

Az egyelőre nem tudni, a férfi hogyan jutott be az udvarra, amikor azt egy harapós kutya őrizte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik