Nagyvilág

A nagymama kérésére ölte meg nagyapját

fegyver(960x640)(1).jpg (fegyver)
fegyver(960x640)(1).jpg (fegyver)

A chicagói nagymama és az unokája már amúgy sem bírták az öreget meg a pénzére is igényt tartottak, úgyhogy közös megegyezés alapján belátták, így lesz a legjobb mindenkinek. A nagyi és az unokája most börtönben ülnek.

Egy 64 éves chicagói hölgy, Janet Stirckland bérelte fel tulajdon unokáját, hogy végezzen nagyapjával. A fiú a kérésnek eleget téve hatszor lőtte hátba az idős embert. A 19 éves fiú, William Strickland megkapta a jó munkáért járó jutalmat, a hirtelen tehetőssé vált nagymama minden földi jóval elhalmozta drága unokáját. Telefon, kocsi és egyéb apróságok.

A semmiből lett jólét azonban gyanút keltett pár emberben, de leginkább a szomszéd szemét szúrta, amikor látta, hogy a fiú a haverjaival együtt igyekezett beszerelni a vadonatúj kocsijába a létezéshez nélkülözhetetlen ultramenő hangcuccot. Mario Farmer, a szomszéd érezte, hogy valami nem stimmel, mert hát honnan lenne ennek a gyereknek pénze ilyenekre, ha még életében nem dolgozott egy percet se. Innentől már a rendőrség is vizsgálni kezdte az ügyet.

A nagymamát és unokáját gyilkossággal és fegyveres rablással vádolják. Az eszetlen költekezést elnézve túl sok kibúvó nem szolgál majd mentségükre, így akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak – írja a Chicago Sun-Times.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik