Közélet

Sírva ment börtönbe Rezesova

A szlovák milliomosnő nem szívesen hagyta el a 75 négyzetméteres luxuslakást.

Eva Rezesova zokogva fogadta a hírt, hogy vissza kell mennie a börtönbe. A kétgyermekes anya állítólag számított rá, ehhez képest a rendőröknek nem volt egyszerű rábírni őt, hogy csendes és gyors búcsút vegyen édesanyjától és lányától – írja a Blikk.

Az elmúlt két hétben Rezesova a XIII. kerületi Prestige Tower 75 négyzetméteres, teljesen berendezett exkluzív apartmanjában élte világát, mostantól új lakhelye egy 20 négyzetméteres cella a Gyorskocsi utcában, amelyet harmadmagával kell megosztania. A négy halálos áldozatot követelő baleset okozásáért felelős Eva Rezesová mindeddig szabadon sétálhatott a többhektáros, elkerített lakóparkhoz tartozó kertben; mostantól egy óra séta jár neki a börtön udvarán.

A Blikknek nyilatkozó dr. Novák Péter ügyvéd elmondta, a család attól tartott, akadnak olyanok, akik az ittasan halálos balesetet okozó asszony életére törnek majd. Ügyfelem komoly veszélynek lett volna kitéve, ha nem egy őrzött ingatlanban tölti házi őrizetét – érvelt a jogász.

Rezesovát a bíróság első fokon hat év fogházbüntetésre ítélte, amiért tavaly az M3-as autópályán BMW terepjárójával ittasan belehajtott az előtte haladó Fiat Puntóba, amelynek négy utasa életét vesztette.

Így történt a baleset:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik