Közélet

Budapesti suliba járnak majd Rezesova gyerekei

rezesova (rezesova)
rezesova (rezesova)

Feladja a harcot kislánya elhelyezéséért Erik Fischer, Eva Rezesova volt párja, miután a gyermek nagyanyja Szlovákiából Magyarországra költözteti a hatéves Ellát – írja a Blikk a szlovák Novy Cas nevű újságra hivatkozva.

„Ella nagymamája kérvényt nyújt be a bíróságra, ahol azt elfogadják, én pedig nem tehetek semmit, hiába tiltakozom” – mondta a férfi.

Látta már a Rezesova által okozott balesetről készült videót?

Fischernek ezért mostantól minden egyes láthatás alkalmával hosszú órákat kell majd utaznia Budapestre, a szabályok szerint ugyanis az anya, Eva Rezesova lakhelyén kell átvennie gyermekét.

A lap szerint a nagymama két tannyelvű iskolát talált a szlovák milliomosnő gyermekeinek. Úgy számolnak, hogy legalább egy évig elhúzódik majd a per, amelyben első fokon négy ember halálát okozó, ittas vezetés miatt elítélték.

Ellát és Alexandrát állítólag sofőr fogja a tanintézménybe szállítani, ha az asszony éppen nincs Budapesten. A hat év fogházra ítélt, a másodfokú eljárást házi őrizetben váró Eva Rezesova ügyeit is ő fogja intézni, ha a nagymama nem tartózkodik Magyarországon – írja a Blikk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik