Közélet

Elfogták a pancser trafikrablót – videó

nemzeti-dohanybolt(960x640)(2).jpg (nemzeti dohánybolt)
nemzeti-dohanybolt(960x640)(2).jpg (nemzeti dohánybolt)

Elfogta a Terrorelhárítási Központ (TEK) bevetési egysége azt a 39 éves férfit, aki fegyverrel kirabolt egy dohányboltot a főváros XII. kerületében. Nem volt nehéz dolguk: a férfi nem rejtette el az arcát, a bolti kamera felvette.

Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 24 órán belül azonosították a pénteken este elkövetett rablás elkövetőjét. Mivel a gyanúsított fegyverrel rendelkezett, a rendőrök a TEK speciálisan képzett egységének közreműködését kérték az elfogáshoz – írja a HavariaPress.

A férfit egy belvárosi szállodában fogták el, megtalálták nála a rabláshoz használt pisztolyt, a támadáskor viselt ruhát, valamint az elrabolt pénz egy részét is. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett. A rablás gyanúsítottját őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Márvány utcai trafikot pénteken este fél 8 körül rabolta ki a férfi. Kezében pisztolyt tartva megfenyegette az eladót, s a bevételt követelte. Miután megkapta a kasszában található pénzt, elmenekült. A rablást rögzítette a bolt biztonsági kamerája.

Olvasói sztorik