Közélet

Meghalt egy négyéves, akivel benzint itatott az anyja

Gyufalang(960x640)(1).jpg (gyufaláng, )
Gyufalang(960x640)(1).jpg (gyufaláng, )

A kisgyerek olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy apja engedélyével az orvosok lekapcsolták a gépekről.

A kínai Csinhua városában élő negyvenéves anyuka még előző hét csütörtökön, a férjével történt veszekedés közben itatott a gyerekkel egy műanyag flakonból benzint, azzal fenyegetve párját, hogy megöli közös gyereküket, és öngyilkos lesz. A férj a rendőröknek elmondta: ezt látva közbelépett, de miközben feleségével küzdött véletlenül meglökték és felborították a tűzhelyet és a benzin begyulladt – írta a Shanghai Daily.

A súlyos égési sérüléseket szenvedett fiút azonnal kórházba szállították. Az orvosok elmondása szerint a teste 35 százalékán szenvedett harmadfokú égési sérüléseket. A fiút végül vasárnap kapcsolták le az őt életben tartó gépekről, apja engedélyével – írta a Daily. Az orvosok szerint a négyéves kisgyerek élete folyamatos fájdalomban telt volna el, vakon és süketen, az ízlelés és szaglás képessége nélkül.

Az anyát még nem tudta kikérdezni az esetről a helyi rendőrség, mert a szintén megégett nő az eset óta nem tud beszélni.

Kína – valami baj van

Tény, itt él a világon a legtöbb ember, tehát az őrültek, betegek száma is több. Tény, a gyorsan változó Kínában rengeteg ember szenved a stressz, az értékválság, a változó ország okozta sokktól.

De azért mégis fura, hogy mindig Kínából érkeznek a legszörnyűbb hírek. Melyik az az ország, ahol élő szamarat esznek ínyencek? Kína. Hol dobta ki unokaöccsét a(z amúgy testvérére, azaz a kisfiú anyjára) mérges nagynéni a sokadik emeletről? Kínában. Hol halásszák le a szennyvíz tetején összegyűlt használt zsirdékot, és adják el aztán sütőolajnak? Kínában. Hol nyomta ki a szemét egy rokona egy kisfiúnak (eleinte szervkereskedőkre gyanakodtak)? Kínában. Hol trendi, hogy miután elütök valakit autóval, visszamegyek, és még párszor kivasalom (nehogy nekem kelljen kifizetni a méregdrága kórházi ellátást – és ilyesmi tucatjával fordul elő)? Kínában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik