Közélet

Szexszel akarta megölni barátnőjét

Védekezés nélküli szexre kényszerítette a benzinnel lelocsolt barátnőjét egy HIV-pozitív férfi.

„Így, vagy úgy, de meg fogsz halni!” A floridai Winter Havenben élő nő állítása szerint ezt mondta neki 48 éves barátja, amikor szexre kényszerítette közös otthonukban, egy ollót tartva a torkához, nem sokkal azután, hogy benzinnel locsolta le és azzal fenyegette, hogy meg fogja égetni – jelentette a The Ledger című lap. A nő hiába könyörgött a HIV-pozitív Glen Davist, hogy használjon óvszert, a férfi védekezés nélkül erőszakolta meg.

A nő pár hónapja volt együtt a férfival, akivel együtt laktak, a nő tinédzserkorú fiával együtt. Az erőszakot egy veszekedés előzte meg, miután Davis azzal gyanúsította meg, hogy megcsalja. A vita közben a férfi megakadályozta, hogy a nő és fia elhagyja a házat, bezárta az ajtókat, és benzint locsolta a nőre, azzal fenyegetőzve, hogy fel fogja őt gyújtani.

Glen Davis – benzinnel locsolta le barátnőjét, majd a HIV-pozitív férfi védekezés nélkül erőszakolta meg a nőt
Fotó: Polk County Sheriff’s Office

„Lepergett a szemem előtt az életem” – mondta el a nő a helyi sajtónak, miután a férfi benzint öntött a konyhaasztalra és egy halom ruhára, majd felgyújtotta azokat. Az eset után a nő és fia annyira meg volt rémülve, hogy nem menekültek el és nem is jelentették az esetet a rendőrségen, amelynek csak pár nappal később jutott tudomására, hogy mi történt, miután kivonultak a pár házához, egy heves vitáról szóló bejelentés után, és látták a tűz nyomait.

Glen Davist letartóztatták, és több vádpontban indítottak eljárást ellene az eset miatt, egyebek mellett gyújtogatás és HIV-fertőzés szándékos átadása miatt. A nőt kórházba szállították, ahol megkezdték kezelését a vírus ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik