Light

A sztriptíz miatt tekernek

A hölgykoszorú tömeges fogyókúrája egy chippendale-show alatt, vagy még inkább amiatt: biciklizz a látványért!

A Magyarországon kevésbé ismert, bár itthon is forgalomban lévő Contrex ásványvizet már 1861-ben bevizsgálta a Francia Orvostudományi Akadémia, sőt lelőhelyét nem sokkal később természetvédelmi területté nyilvánították.

Ezek alapján régi, patinás, azaz konzervatív cégnek tűnhet a gyártó, amelynek reklámjait is efféle szellem járja át. Legutóbbi, a hölgyek kíváncsiságára építő víruskampánya azonban az ellenkezőjét bizonyította be.

Egy középületet – a hozzászólások alapján feltételezhetően Prágában – és futófények hálózatával vontak be oly módon, hogy azon egy vetkőző férfi animációja jelenjen meg. De csak akkor, hogyha a rendszerre csatlakoztatott szobabiciklik megfelelő mennyiségű áramot termelnek. Természetesen érdeklődőkből akadt bőven, akik nem voltak restek és a műsor érdekében elég elektromosságot generáltak tekerésükkel.

Az más kérdés, hogy így észrevétlenül leadva pár kilót fogytak is, illetve a végére a bringák mellé helyezett üdítőitalokból szintén rendesen fogyasztottak. A szpot eseményei bár valósnak tűnnek, valószínűleg egy jól megrendezett kisfilmhez van szerencsénk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik