Light

Energiatakarékos mosás

Újabb zöld technikai (vissza)fejlesztésre leltünk, de a megszokott orosz származás helyett valamelyik spanyolajkú országból.

Pazarló életmódunk miatt világunk a végzete felé rohan. A spórolás az erőforrásokkal, az üzemanyag beosztása, a környezet- és természetvédelem a felelősen gondolkodók állandóan és jogosan napirenden lévő témái.

Igaz, Róma sem egy nap alatt épült fel, de ez biztos, hogy sürgősen tenni kell valamit a közös ügy előmozdítása érdekében. A kormányok nemzetközi összefogásán túl elsősorban a magánemberek hozzáállásán szükségeltetne változtatni: nem azzal kell foglalkozni, hogy más mit tesz, vagy nem, hanem hogy én, saját magam, önerőből mit tehetek.

Mindjárt kezdhetjük a megtakarítást a mosással!

Ehhez csak egy biciklit kell beszereznünk és csekély bütyköléssel máris kész az emberi meghajtású masina, amelynek használata amellett, hogy beválik hatékony áramgazdálkodási módszerként, sporteszközként a nélkülözhetetlen napi mozgásigényt kielégítve az egészséges életvitelre nevel.

Ezen túlmenően, ahogy az a szemléltető kisfilmen látható, segít a helyes időbeosztás kialakításában: a ruháink kitisztítása közben köthetünk, horgolhatunk, hímezhetünk, de akár olvashatunk, vagy mondjuk tojáshabot is felverhetünk. A variációk száma kimeríthetetlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik