Poszt ITT

Nagy Bandó: Nem szégyelled magad, Orbán Viktor?

Őcsény, Őcsény, Őcsény.

Szégyen, szégyen, szégyen.

Gyalázat.

Minap hallom, hogy Budapesten prédikálta Orbán: a keresztények egyetlen nagycsaládot képeznek.

Hogy Magyarország segíti a líbiai, a szír és a többi üldözött keresztényt, mindazokat, akik ebbe a gyönyörűséges családba tartoznak. Itt tanulhatnak, egyetemeinken, gondolom, nem ajándékként, nem Erzsébet-utalvánnyal, hanem rendes kis summáért, ami rendben is van.

Nagyszerű, Viktor. Válogasd ki azokat, akik a kampányod során segítik, hogy még egy gyalázatos ciklust végigcsinálhass, hogy újabb négy évig tanítsd gyűlöletre keresztény testvéreinket. Azokat, akiknek az ember Jézus a szeretetről prédikált. Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel! Az vesse rá az első követ… Soroljam, Viktor?

Olvasd újra a Bibliát,

ott találod ezeket sorban.

Hát ennyit ér neked a hatalom? Ezt is megérte, megéri? Képzetlen, jórészt kevéssé iskolázott,

szerencsétlen sorsú magyarokat fertőztél meg, és tanítottad meg velük a gyűlölködést.

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf

Hatásos volt az összes óriásplakátod, amit a mi pénzünkből nyomtattál és ragasztattál ki, hogy beférkőzz a szerető, szerethető és szeretni tudó magyar emberek szívébe, megfertőzve azokat. Ezeket a vendégszerető, becsületes magyar embereket tetted szégyenteljesen beszélő, gondolkodó és cselekvő emberekké. Hát nem sül le a bőr a képedről?

Most, Őcsény után kellene azonnal lemondanod, és bocsánatot kérni a magyarságtól mindazért, amit embertelenül elkövettél. Nem,

Viktor, itt már nem „politikáról” van szó, hanem emberségről, amiből elégtelenre vizsgáztál.

Lehet egyértelművé tenni, hogy a menekültek letelepítését csak akkor tudod elfogadni, ha átestek egy kontrollon, persze, nem árt elővigyázatosnak lenni. De lehet ám megtanítani a te hőn szeretett népedet arra például, hogy akit még nem ismerünk, azt nem ítéljük el.

Az autóban ülő őcsényi cigányember is pontosabban fogalmazott, mint te, aki kimódoltad az újabb „nemzeti konzultáció” szövegét: akit nem ismerünk, azt nem ítéljük el. A meggyilkolt kézilabdás, Cosma apja mondta a dokumentumfilmben: „Ha ismerték volna a fiamat, sosem bántják.”

Hát milyen ember vagy te, Orbán Viktor? Faluhelyen azt mondják az ilyenre, hogy szarember.

Sorost akarja valamelyik őcsényi emberiség elleni bűntettel vádolni, szegény, a maga esze szerint nem tenné, de a „te eszeddel” gondolkodik, fel sem vetődik benne, hogy amit művelsz, az a magyar nép elleni bűntett. Őcsény lakossága a bizonyíték. Mert nem egy Őcsény van ebben az országban, Őcsény csak kiemelt példává lett, elgondolkodtató, megrendítő és gyalázatos példává.

Nem, Viktor, nem Fülöp János polgármesternek kellett volna lemondani, hanem neked.

Nemzeti konzultáció? Csak a fanatizált híveid mondanak igent arra, amit a képükbe nyomsz, mert nem gondolkodnak, csak te vagy, te, az isten, az ő istenük. Jól beetetted őket, mind, mind, az összes szegény tudatlant, ti pedig, a „tudósok” vigyorogtok a milliárdos fészkeitekben, meg az ország házában, meg mindenütt, ahol egybegyűltök: jól megszívattuk ezeket, a következő négy év is zsebben van.

Ne konzultálj, Viktor! Tanítsd és taníttasd meg a népet szeretni.

Abban segíts, hogy megértsék: aki menekül („bújt az üldözött” ugye, ismerős szavak? semmi, semmi, ez a Himnusz), annak oka van rá. És nem, Viktor, nem az összes „migráns” gazdasági bevándorló. Láttam a videót, melyen az „iszlám állam” dicső gonoszai félszáz elfogott nyakára tették a kést, és hidegvérrel húzták meg a torkukon, folyatták el a vérüket, borzalom. Meg kéne magyaráznod az egyetlen keresztény nagycsalád tagjainak, hogy azok is emberek, Isten gyermekei, teremtményei, akik nem keresztények, és azok az igazán veszélyes „emberek”, akik elvágják mások torkát. Azok elől menekültek itt sok ezren. Bizony, voltak közöttük keresztények is, ezeket a megátalkodott gengsztereket csak az érdekli, hogy az ő fajtájuk vagy sem. Ezek elől menekültek ezerszám, és ezt te is jól tudod, épp csak át kéne adnod a tudást a tieidnek.

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf

Nem az őcsényieket ítélem el, hanem téged. Téged, aki idáig juttattad őket.

Ugyanaz történt Őcsényben, mint a Közel-Kelet egyes részein:

agymosásban részesítették azokat, akikből „iszlám állam” lett, és attól kezdve nem az isteni, hanem az ördögi parancsnak engedelmeskedtek. Így jártak veled szegény őcsényiek is, és még sok-sok másik „Őcsény” polgárai.

Nyugodt lehetsz: rád fognak voksolni, és ez újabb szégyen, mert ma már tudhatjuk, hogyan szerzel voksokat, és azt is, hogy kik, milyen agymosott emberek voksolnak majd rád.

Persze, most ide kéne vésnem, hogy „tisztelet a kivételnek!”,  de, sajnos, nincs „kivétel”. Mindenki szem a láncban. Aki okosabb az őcsényieknél, de ugyanígy tudja, mire megy ki a játék a sorosozással meg a gyűlöletkeltéssel, az is bűnös. Bűnös, mert pénzért, paripáért, bármiért tűri azt, amit művelsz.

Megvett emberekkel, talpnyalókkal vetted körül magad, semmi kontroll, és ez a gyalázat.

Ha lenne „kivétel”, akkor az a szemedbe mondaná, hogy Viktor, ezt már ne. De nincs ilyen.

Navracsics szavai már reményt keltőek, ez nem konzultáció, csupán kampányfogás, de ti ezt is megmagyarázzátok. Németh, a Szilárd, azt mondta, Navracsics másképp látja Brüsszelből a migránskérdést, mint ti innen, itthonról. Igen, így van, Viktor. Ő tulajdonképpen azt állította, hogy amit a konzultációnak mondott disznóságban állítotok, s az emberek elé tártok, egy az egyben hazugság.

Ti pedig simán hazudtok, ennyi a különbség.

Mondanám, hogy zárásul… de nincs zárásul. Csak a szégyen van, Viktor, zárásul.

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.