Poszt ITT

Tompa: Ideje lenne elmenni a lángszórókölcsönzőbe

Azt hiszik a címből, hogy valami durva, politikai publicisztika következik? "Az anyja keserves úristenit a rongybatekert durwa nénikéjének." Hát olvassák csak.

Télleg elképzeli az ember, milyen szép kis summákat rak zsebre a jeles honi áruházlánc marketingese, aki kitalálta a tücsök és hangyás reklámot. Tetszik tudni, azokat a low budget, szerény párbeszédekből álló jeleneteket, ahol egy olcsó belsőben, tkp egy szobában, beszélget az iskolai farsangot idéző jelmezekbe öltöztetett tücsök és a hangya, pl arról, hogy nálam a strandolás a minőségről szól, stb.

Minden alkalommal kimegy a vér a kis micsodámból, amikor a tücsök és a hangya feltűnik a képernyőn, velük csak az a bácsi verseng a halállistámon, aki a körömgomba-gyógyszert kacsintva reklámozza,

télleg, miért ekkora buli a körömgomba, illetve Kasszás Erzsi, akitől szintén minden alkalommal lefagy az ember, megáll a növésben és azon kezd el gondolkozni, hogy ideje lenne elmenni a lángszórókölcsönzőbe, és véget vetni az egésznek.

De a tücsök és a hangyával nemcsak az a baj, hogy a párbeszédek olyan vérbőek, mintha tényleg szellemileg súlyosan hendikepes és éppen lechemotoxozott rovarok beszélgetnének egy imént kirabolt szatócsboltban, oké, megértem, nincs annyi pénz, mint pl azokra a reklámfilmekre, amelyek az advert.ge-oldalon megnézhetők, de.

De az anyja keserves úristenit a rongybatekert durwa nénikéjének, a TÜCSÖK (Gryllus campestris) NEM ZÖLD, WAZZE, HANEM FEKETE, MINT A KONNEKTOR,

Fotó: Wikipedia

minden eleme fekete, csillog, kis kerek feje van, tök jó fej, fantasztikusan hangicsál esténként és fekete, az istállóját már. Ennyit azért lehet tudni, ha már az ember kiverekedte magát a rácsos ágyból és valahogy átküzdötte magát az általános iskola biológiaóráin is, hogy fekete, könyörgöm, a szöcske, az zöld. Minthogyha, mondjuk, egy varjúval akarná reklámozni a sajtot, és egy hattyúval játszatná a varjút. Na, mindegy, mindez tünet, a butaság tünete, amely immár minden szinten és dimenzióban alkalmazási feltétel ebben az országban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik