Poszt ITT vélemény

Sehol nem könnyebb zsidónak lenni, mint Magyarországon

Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, a Magyar Pax Romana és az Egyház és Társadalom című online folyóirat a következő kérdésről rendez a napokban kerekasztal-beszélgetést: Lehet-e zsidónak lenni itt és most? Mármint a mai Magyarországon.

Na ezért nem kellett volna rabbit, lelkészt meg vallástudományi szakembert összeereszteni.

Ugyanis nincs még egy ország a planétánkon, ahol könnyebb zsidóvá lenni, mint hazánkban.

Mi kell hozzá? Akármi. Szakáll, szemüveg, kávézó, romkocsma, vagy akár egy szál spangli. De elég valamely ellenzéki párt tagjának, szimpatizánsának vagy akár törzsszavazójának lenni.

Aki liberális, az zsidó, márpedig mindenki liberális, aki nem nemzeti, és senki nem nemzeti, aki nem náci. Minden baloldali liberális, vagyis zsidó, ahogy minden liberális is liberális, vagyis zsidó, de zsidó a konzervatív is, mert nálunk a konzervatív az liberális, ergo zsidó. Az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és az LMP zsidó párt, ahogy a liberális-baloldali sajtó is zsidó sajtó, amit zsidók csinálnak, zsidók olvasnak vagy néznek. Legújabb zsidó párt a Momentum, amiről Bencsik András azonnal kiderítette, hogy izraeli céges alakok állnak mögötte. 

Zsidó, aki leszólja Wass Albertet vagy Nyirő Józsefet. Zsidó, aki tagadja a magyarság hun-szittya eredetét. Zsidó, aki baromságnak tartja, hogy a magyarok a Szíriuszról származnak és a világ összes ősi kultúrája magyar volt. Zsidó, aki nem tagadja a holokausztot. Zsidó, aki szerint Jézus zsidó.

Zsidóskodó

Zsidó, aki muszlimbarát, mert ide akarja őket telepíteni, lerombolandó a keresztény Európát, de az is zsidó lehet, aki iszlamofób, mert Izrael és Amerika oldalán áll, és az egyetlen erőt (az iszlámot) támadja, ami jelenleg szemben áll a zsidó világrenddel, mert a Führerre már hiába várunk. Főleg, hogy a pápa is zsidó, és nyilván az egész Vatikán is az. Hiszen szóvá teszik az antiszemitizmust, a menekültkérdéshez pedig sorosista-liberálcionista módon állnak hozzá.

Zsidók a szekták és kisegyházak, de zsidó a pornó is, vagy a feminizmus. Legzsidóbb a civil jogvédelem, minden ilyen szervezet sorosista zsidó társaság. Hemzsegnek a zsidók bizonyos szakmákban, a politikusok, a bankárok, a jogászok, a bölcsészek többsége zsidó – ezt bármely fajmagyar megmondja.

Zsidóvá válni nálunk igen könnyű, mondhatni példaértékűen demokratikus, mivel a származásnak nincs szerepe benne.

Esterházy Pétert évtizedekig zsidózták, elvei mellett a kinézetét is. Az egykori 4K! vezetőjét, Istvánffy Andrást is, aki ugyan anyai ágon Kossuth-leszármazott, apai ágon pedig ősnemes. Amikor ez az aprócska tény felvetődött, a jobberek nem zavartatták magukat: Istvánffy koponyaformája olyan zsidós, biztos félrelépett az egyik nemesi ősanyja.

De nem kell libsinek vagy balosnak lenni, a zsidózó Bayer Zsoltot is lezsidózták a kuruc.infon, nem is egyszer, előszeretettel emlegetve arcberendezését. Akárcsak a Momentum zsidó szálait kiderítő Bencsik András.

Fotó: Thinkstock

Elzsidósodott

Ha megnézi valaki az egykori náci Metapedia „zsidók a magyar közéletben” c. listáját (most Rightpedia néven fut) , olyan köztudottan zsidó figurákkal találkozik, mint Jancsó Mikós, Erdő Péter bíboros, Áder János, Rogán Antal, Göncz Árpád, Ganxsta Zolee és még sokan mások, például Aba Botond, akit már a neve elárul zsidó voltáról.

Megtudjuk, hogy Medgyessy Péter is zsidó, bár őse Bethlen Gábor titkára volt, ahogyan Tölgyessy Péter is, aki pedig anno még a parlamentben is megemlítette, amikor a szemüveges feje miatt lezsidózták, hogy régi kisnemesi család sarja. De ott van Görgey Gábor is – lehet, hogy felmenői, így Görgey Artúr tábornok és Görgey alispán a Fekete Város-ból szintén zsidók voltak?

A legviccesebb Tisza Kata szerepeltetése a listán, aki után még oda is írják, hogy a gróf Tisza család leszármazottja. Egy haverom is neve is ott virít, akinek az anyja ugyan keresztény magyar származású, az apja meg orosz kisnemes, de hát szemüveges, nem is náci, csak mérsékelt konzervatív, vagyis zsidó.
Vona Gáborról annak idején Csurkáék azt terjesztették, hogy szefárd zsidó származású

A Fidesz csak azt terjeszti róla, hogy buzi, de végül is faszább jobber körökben a kettő egy és ugyanaz.

Természetesen engem is lezsidóztak már, jelesül egy „tradicionalisták” néven futó szélsőjobbos szekta. Nem az az érdekes ebben, hogy minden ősöm katolikus volt, hanem hogy miért. Mert pár szarkasztikus cikkben firtattam, hogy talán fura, hogy szerintük az aradi vértanúk felségárulók voltak, akik megérdemelték a halált, de ugyanilyen aljas felségáruló gazember volt Rákóczi, Thököly, sőt, Bethlen Gábor, de még Dobó István is. A szabadságharcaink pedig lázadások, amit jól tettek, hogy levertek, az igazi hős Haynau és Windischgraetz. Ebbéli nézeteiknek aztán könyvekben, folyóiratokban, előadásokon adtak hangot, sőt, egy ideig a Jobbikban is szereztek némi befolyást. És hát ilyesmi vélemény az 1850-es évek óta nem jelent meg Magyarországon, még a későbbi Habsburg-hű legitimisták se engedtek meg maguknak ilyen dumákat.

Amikor a jelenségre írásaimban rácsodálkoztam, a tradicionalisták a maguk hamisítatlanul royalista arisztokratikus-intellektuális modorában válaszoltak, aminek a lényege körülbelül az volt, hogy te mocskos zsidó.

Zsidószerű

Aki tehát kokárdát tűz ki, Petőfi vagy Kossuth neve azt jelenti neki, amit még az iskolában tanult, az is zsidó, hiszen ’48 egy zsidók által támogatott szélsőbalos forradalom volt  Más szélsőjobboldaliak szerint viszont a tradicionalisták a zsidók, nem csak azért, mert magyargyalázók, hanem mert a Habsburgok is zsidók.

Ezek után nem véletlen, hogy egy pár éve lezajlott kutatás szerint az átlag állampolgár egymillió zsidót vizionál Magyarországon, vagyis annyit, amennyi a háború előtt volt. Posta Imre szerint viszont másfél millió zsidó él köztünk, mivel folyamatos a betelepítés.

A helyzet ennél is rosszabb. Köztudott, hogy nem volt holokauszt, azt csak a zsidók találták ki, hogy filmeket csináljanak belőle Holywoodban, és furdalják a fehér faj lelkiismeretét, annak kihalasztása céljából. Így a háború előtti közel egymillió zsidó is itt maradt. Elrejtőztek, magyarosítottak, álnéven szóródtak szét az országban, ők voltak a 800 ezer MSZMP tag. Ehhez jön a folyamatos betelepítés. Ma már nem számít a keresztlevél, de kinézet se. Keresztlevelet lehet hamisítani, a faji jellemzőket el lehet tüntetni. A magyarországi zsidók száma tehát több millió lehet, és még nem számoltuk a tudatilag elzsidósítottak egyéb tömegeit.

Így válik érthetővé, hogy az ország lakosságának nagy része miért olyan fogékony a nyugati szemétre, a kereskedelmi tévékre, valóságshow-kra, a gyorsbüfékre, a plázákra. Mert elzsidósodott.

Ennél már csak az a szomorúbb, hogy a különféle igaznak tetsző, nemzeti-jobboldali mozgalmak is teli vannak zsidókkal. Sőt, ezeket maguk a zsidók alapítják, méghozzá azért, hogy kézben tartsák a nemzeti ellenállás minden rezdülését. Bárhol, bárkiből előbújhat egy Szegedi Csanád, alias Zsegedi Chanad.

Akikben egyedül bizonyosak lehetünk, hogy nem zsidók Magyarországon, azok a cigányok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik