Poszt ITT
AppleMark

„NEM BUZIZUNK LE SENKIT…!” – Orbán ne olvasna Bayert?

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2017. 02. 21. 10:54

Pedig csupa nagybetűvel írta, annak idején.
Korábban a témában:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Ennyi. Ez az alapállás – gondolta Dr. Szószerin Tivadar, miután végighallgatta Orbán Viktor hétfői felszólalását, amiről úgy vélte, bár nem volt echte buzizás, a Jobbik elnökének “szoknyás” utalására adott válasz mindenképpen övön aluli volt, amolyan burkolt “habonyság”. Dr. Szószerin ezért is vette elő a fenti idézetet, amit bizony Bayer Zsolt írt, még a Magyar Hírlapban. Akkor zárta ezzel írását, amikor részletesen elmagyarázta, hogy amit a TV2 Vona Gáborral csinált az nemcsak azért vállalhatatlan, mert kontraproduktív, hanem azért is, mert becstelen.

Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi. Kétszeresen – ezerszeresen! – az, ha az illető családos ember, felesége, gyereke(i) van(nak), ugyanis felmérhetetlen az a kár, amit ezzel egy családnak és leginkább az adott családban élő gyereknek okozhatunk.

Bayer Zsolt szerint teljesen nyilvánvaló, hogy Vona nem buzi. A Tv2 mégis ezt állította róla, egy olyan alakra (Rácz Károlyra) hivatkozva, aki után tisztességes ember a kilincset sem fogja meg. A publicista akkor politizálása miatt a Jobbik elnökét is becstelennek nevezte, mert az első adandó alkalommal összeállna bárkivel, ha ez hatalomhoz segítheti. Dr. Szószerin Tivadarnak itt ugyan bevillant egy pillanatra Orbánnak a néhai Torgyán Józseffel kötött szövetsége, de mivel ez most mellékes volt a történet szempontjából, inkább visszaidézte még egyszer Bayer figyelmeztetését, mert maga is támogatta, hogy Orbán kéményére is felkerüljön:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.