Poszt ITT
racism situation on white fund

Két ok, amiért nem népszavazok

nupagagyi
nupagagyi

2016. 09. 29. 12:37

Október 2-án otthon maradok. Pontosabban külföldön leszek, de most nem ez a lényeg. Nem megyek szavazni.

Rengeteg indokot felhozhatnék. Talán az az egy, közepesen demagóg érv is elég lenne, hogy miközben a KSH szerint Magyarországon nagyjából 50 ezer gyerek rendszeresen éhezik (vagy hogy nálunk csökkent legnagyobb arányban az oktatásra fordított állami pénz), a népszavazásra már most is 11 milliárd forintot költöttünk (illetve a lóf@szt költöttünk: költöttek), többet, mint a britek a Brexit előtt (csak ott nem közpénzből, hanem főleg magánadományokból).

De a címben említett két érv ennél is sokkal fontosabb. Pontosabban: egyetlen érv, csak két Facebook-posztban mutatom meg. Az egyik még februári, abból az időből származik; amikor jóval kisebb lendülettel zakatolt az állami butítómozdony.

 

A másik pedig egy frissebb, most szeptemberi bejegyzés.

Ilyen posztból rengeteg van, de talán ennyi elég illusztráció gyanánt. A 11 milliárd (ami tán lesz még 15 is) tényleg hatásos volt: kihozta az emberekből a bennük szunnyadó állatot. És ezek az ember-állat transzformerek (számuk milliókban mérhető) most már mindenkit utálnak, még a másokat nem utálókat is utálják, amiért azok nem utálnak másokat.

Tök jó, hogy megvéditek a hazát, és tényleg ne más döntsön helyettünk. De ezért, az ország gyűlölettel való elárasztásáért egyszer még bíróság / Isten színe / a tükör elé kell állnotok.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.