Poszt ITT
Paks, 2007. február 6.
Az erőmű bejárata. Reggel nyolc órától a Paksi Atomerőmű Zrt-nél kétórás figyelmeztető sztrájkot tartanak a villamosenergia-ipari dolgozók a kedvezményes, úgynevezett C tarifa megtartásáért. A sztrájk idején 100 megawattal csökken a paksi atomerőmű teljesítménye. A kettes blokk 30, a hármas blokk 30, a négyes blokk 40 megawattal ad kevesebb áramot a demonstráció ideje alatt.
MTI Fotó: Kiss G. Péter

Tompa: Zöld Paks

Tompa Imre
Tompa Imre

író, publicista. 2016. 02. 15. 11:50

Neeem azér’ öntötte betonba riválisát a helyi képviselő, mert el akarta tüntetni: szobrot akart neki állítani!!!
Korábban a témában:

Ez annyira cuki, hogy Paksot úgy reklámozzák, hogy mecsoda zöld projekt ez, ecsém, tkp azért csináljuk, mert akkora környezetvédők vagyunk, oan zöldek vagyunk, mint egy brokkoli wazze, fütyülve járunk a réten, le ne legeljenek, ahogy a régi vicc mondja, ez megfelel a sok hülye ’68-as balos nyugati széplélekből lett politikus ízlésének, sok megújuló hülye.

Pont olyan ez, mint amit a tanács faliújságján láttam a zén kis falumban a minap, hogyaszongya magyar földet a magyar gazdáknak! Ezzel reklámozzák az állami földeknek a klientúra általi lenyúlását (a jelek szerint az eddig eladott 130 ezer hektár majd’ kétharmada fideszközeli arcokhoz és vállalkozókhoz jutott). Jó, mi? Néhány további kommunikációs javaslat, meszidzs a jól targetált és szegmentált niche-ekbe bele, legyen mit hájpolni call to action.

Nem parvenü pofátlanság, hanem a művészet szeretete! miatt vitte haza a kormány arca , ez a reneszánsz ember, a fess rezsibiztos Rafaello Esterházy Madonnáját, hogy vigyázzon rá, hogy össze ne fenje az a sok kis rohadék fülzsírszagú kisgyerek (copyright L’art pour l’art Társulat), akiket az a sok kockásfülű borostás konverzcipős (kohnverz) visz a múzeumba, addig se kelljen tanítani. Ne cipelje tovább a tulajdon terhét, ne szorongjon a pénz miatt, mi megszabadítjuk tőle, add ide a maradék magánnyugdíjad, amíg szépen mondom. Neeem azér’ öntötte betonba riválisát a helyi képviselő, mert el akarta tüntetni: szobrot akart neki állítani!!! Neeem azért molesztálta a gyerekeket a plébános úr, akinek fizetős gyerekpornó-oldalt töltöttek le a gépéről, mert pedofil, pfúj, liberális rágalom, na, azokkal tessék foglalkozni, a szakállas bácsikkal, ne a plébános úrral, aki csak szereti a gyerekeket, ahogy a régi vicc mondja.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt

Kommentek

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.