Poszt ITT

Nem fogod elhinni! Micsoda Törzs! Menekülteket fogadnak be! Tényleg! Eskü!

Ez döbbenetes, van még jóság a világon!!! Egy nagyon jó blogon olvastam, Marikám, nem fogod elhinni, ezek a törzsesek befogadják a migrimenekültek bevándorlóit!!!!

Fantasztikus fölfedezésről olvashattunk a Mindenegyben blogon, ahol sok minden meg van írva egyben. Nagyon jó a hír tehát, mert van ott egy ilyen törzs, amelyik nemes gusztust gesztust gyakorolt, szíriai migránsokat és menekült bevándorlókat fogadnának be.

Európa ugye eléggé tele van, a hucik és a tuszuk is menekülnek ide, és itt ez az apró nép, amelyik befogadja őket, szóval ez jó. 4000 főt tudnának szállásolni, mert a falu szélén menekülttábort építenek. Komolyan! Ez tök jó!

A neuruki törzs női sok szép fütyitokkal készülnek, meg ilyen festékkel, hogy sminkelhessék a szíreket. Még Kobangoko törzsfőnök is szót szólt, szerinte nem a szírek telefonjai kellenek nekik ott majd, hanem kellenek a tehetséges, harcedzett fiatalok. Persze ott is van ellenzék, amelyik nem akar bevándorlást, mert elhozzák a munkát előlük.

A hír közben annyira elterjedt, hogy igaz, picit korábban, de még a parlamenten kívüli párt, a Kétfarkú Kutyák Pártja pártlapja is írt erről, és ők mindig tök jókat írnak, meg igazakat.

Dehát a VALÓSÁG ilyen, megkacagtat, megörvendeztet, kinyissa a szíved! :)

Ui.: Bocs, hogy csak most vettük észre, tudjuk, hogy október 5-i a cikk, de csak most kaptunk rá erre a csudijó blogra, olyan igaz és jó tartalmakat vesznek át!!!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik