Poszt ITT

A nap félkegyelműje nem tudta meginni a hideg söröcskéjét a menekültektől

Ezért agyonlövetne mindenkit. Zárug Péter Farkasból még biztosan lesz valaki, vagy valami.

A Demokratától az ember alapvetően nem azt várná az ember, hogy a hideg ráció és a modern humanizmus szócsöve lesz ebben a zavaros új évszázadban, de ami most történt, az azért elég megdöbbentő. Zárug Péter Farkas, a nap félkegyelműje beöltözött Bayer Zsoltnak, felköpött a levegőbe, aláállt, aztán elkezdett kurvaanyázni, hogy miért köpték le.

A Mandiner szemlézte a véleménycikket, amiben Zárug ezt írja:

„Miközben mi épp Szent István ünnepén új kenyeret szenteltünk és némi borongós idő közepette mégiscsak ittuk a jó hideg söröket, s ettük a jó kis ünnepi menünket, aközben Macedónia menekült-agresszió áldozata lett. S a végén még tőle kértek nagyobb empátiát a menekültekkel szemben.”

Meg ezt is:

“Ha népvándorló hordákhoz lesz igazítva a kormánykommunikáció, az a mindenkori kormány alkalmatlanságát fogja bizonyítani arra, hogy háborús időkben az országot vezessék.

Márpedig a népvándorlás Macedóniában tapasztalt agressziója ebbe az irányba mutat!

Magyarországon ezt meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére. Az idő közeleg.”

Csak támogatni tudom Zárugot a harcában. Nekem már az is nagyon szimpatikus volt, amikor annyira beszopta az unióval hadakozó kormánykommunikációt, hogy egy teljes könyvvel állt ki mögötte.

Nekem alapvetően szimpatikus a fent látható Zárug Péter Farkas hozzáállása, mert szeretem a legkisebb kellemetlenségeket is totális erőszakkal megtorolni. Ha elsózza az asszony a vacsorát, úgy megverem, hogy többet sózni sem tud majd, nem hogy el.

Lassan sétál előttem egy mozgássérült? Felrúgom, nekem ne itt előttem legyen nyomorult. Nekem jön egy vak az utcán? Lásd az előző pontot.

Nem tudom meginni a hideg söröcskémet, mert két országgal arrébb háború elől menekülő nyomorultak hadakoznak egy hadsereggel. Le kell őket lőni. De mondjuk nem nekem, majd megoldják, akiknek ez a dolga.

A bonyolult kérdések és az egyszerű válaszok embere vagyok, Zárug Péter Farkas van a mellkasomra tetoválva, brute force a középső nevem.

Nem én leszek az, aki figyelmeztet, hogy mennyire para, ha lövetni akarunk a nyomorultakra, csak azért, mert zavarnak minket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik