Poszt ITT

A menekültek mobiljával és divatos ruháival hergel dr. Kocsis Máté lapja

Ennyire gusztustalan dolgot kerületi lap rég tett. Dr. Kocsis még egy vagont rákapcsolt a hülyevonatra és boldogan zakatol, mert ő a masiniszta.

Megjelent a nyolcadik kerületi önkormányzat ingyenes lapja, a Józsefváros. Az ilyen újságokat többnyire arra használják a felettük uralkodó politikusok, hogy saját magukat fotóztassák minél több cuki vagy frissen átadott dologgal. Nem így dr. Kocsis Máté, aki jó ideje másik úton közlekedik. 

Dr. Kocsis a Józsefvárost is arra használja, mint a saját Facebookját, hogy szerencsétlen, egyébként az állam által hivatalosan létrehozott tranzitzónákban várakozó emberek ellen hergeljen. 

Dr. Kocsis Máté konkrétan féltékeny a menekültek értéktárgyaira. Ez volt az ajánló, amivel kirakták a címlapot a Facebookra: 

“A divatosan öltöző, okostelefonnal rendelkező migránsokat a tranzitállomásokon önkéntes segítők látják el élelmiszerrel és ruházattal, aminek jó része a kukákban landol – olvasható a Józsefváros újság legfrissebb számában. A lapot keresse a postaládájában.”

Most tényleg attól függetlenül, hogy ki mit gondol a menekülthelyzetről vagy annak megoldásairól, de ilyen tempóban a Nemzeti Arcvonal, meg a Hídfő nyomja, nem egy kerületi lap, amit közpénzből szerkesztenek. 

Tényleg csak annak örülhetünk, hogy még nem jelent meg a Keletinél pár olyan vállalkozó, akiket dr. Kocsis Máté biztosan nem ismer, hogy felpofozzanak néhány idős asszonyt

(Egyébként az undorítóan migránspribék New York Times pont most írt egy cikket arról, mennyire elengedhetetlen a menekülteknek a mobiltelefon.)

Bónusztartalom: 

Végre kiderült, dr. Kocsis Máté kit tart felelősnek azért, mert egy önkormányzatközeli vállalkozó a felfokozott hangulatban megütött egy idős nénit. Természetesen Gyurcsányt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik