Hogyan együnk sétáló férfit, Gerlóczy (Array)
Poszt ITT

Gerlóczy: Hogyan együnk sétáló férfit

Ha pedig sétád során véletlenül szembejönne veled ez a férfi, Gábor, húzd ki magad, és erőből, pozícióból, teljes mértékben és egyenesen ragadd meg erős állkapcsoddal és hegyes fogaiddal, majd gyorsan tekerd körül.

Mit kell tennünk azért, hogy sokkal jobban előjöjjenek a férfiértékeink? Húzzuk ki magunkat, sétáljunk teljesen, erőből, pozícióból, teljes mértékben, egyenesen!

Minderre fontos odafigyelni, akár erőltetni is, ha nem megy, és nap mint nap szokásunkká tenni. Persze mindez nem egyszerű, ha már berögzült egy bizonyos fokú görnyedés, de ha odafigyelünk, ha magabiztosnak érezzük magunkat, akkor ez kiül a testbeszédünkre, és onnantól kezdve semmi sem állíthat meg minket abban, hogy felkeltsük az emberek figyelmét csupán a sétálásunkkal.

Ha a testbeszédünk egyenes, akkor az visszahat az elménkre, beépül oda és magabiztos férfivá tesz bennünket. Ha mindez megvan, már mehetünk is ki az utcára.

Az utcán az a legfontosabb, hogy amikor egyenesen – nem jobbra-balra dülöngélve, vagy ne adj isten, görnyedve – megyünk, akkor soha, semmilyen körülmények között ne jusson eszünkbe a kitérés. Egy férfi, tudniillik, nem attól férfi, hogy kedves, hanem, hogy kihúzza magát, nem görnyed, nem öreg, nem siet, célorientált, és eszébe nem jut kitérni, bármi jön vele szemben, nem tér ki. Ez nagyon fontos. Mondhatni a legfontosabb. Soha ne térj ki! Húzd ki magad, és kész, és mész!

Ha pedig sétád során véletlenül szembejönne veled ez a férfi, Gábor, húzd ki magad, és erőből, pozícióból, teljes mértékben és egyenesen ragadd meg erős állkapcsoddal és hegyes fogaiddal, majd gyorsan tekerd körül. Egészben nyeld le, és lassan emészd. Ez nagyon fontos. Mondhatni a legfontosabb!

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.