Poszt ITT
Válasz hu (Array)

Jászberényi: Feljelentés

Nagy József
Nagy József

újságíró. 2015. 05. 28. 16:37

A bűncselekményről a mai napon a Heti Válasz Hetilap internetes portálján értesültem.

Tisztelt Rendőrség,

ezúton feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás, valamint kiskorú veszélyeztetésének vádjával.

A bűncselekményről a mai napon a Heti Válasz Hetilap internetes felületén értesültem. Szőnyi Szilárd írja A pannonhalmi zaklatás háttere: ünnepelt költő a kiugrott szerzetes c. cikkében, idézem:

“Magam is ismerek olyan, gyermekekkel is foglalkozó egyházi intézményt, ahol alapos a gyanú: az oda bejáratos – egyébként nagyszerű – pap nem csupán atyai kedvességből ülteti néha az ölébe vagy simogatja meg a kisfiúkat, kislányokat. “

Mivel nincs tudomásom, hogy Szőnyi úr teljesítette-e állampolgári kötelességét, és megtette a feljelentést, ezért teszem meg helyette én, nagy nyilvánosság előtt.

Kérem a tisztelt hatóságokat a nyomozás mihamarabbi megkezdésére, a kiskorúak veszélyeztetettségének mihamarabbi megszüntetésének érdekében.

Jászberényi Sándor

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Hajléktalanok mutatták meg féltett vagyonukat

Kommentek

Budapest, 2017. április 17.
Kulka János színművész egy jelenetben Ujj Mészáros Károly rendező X. című skandináv típusú krimije forgatásán Budapesten 2017. április 13-án. A Magyar Nemzeti Filmalap 489 millió forinttal támogatja a thrillert, amely várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.
MTI Fotó: Kallos Bea
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.