Poszt ITT

Gerlóczy: A világ pilótáiról

pilóta (pilóta)
pilóta (pilóta)

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani a magyar lakosságnak... Maradjunk otthon. Leginkább a földszinten vagy a vidéki házban. Magyarország szép ország.

Nagyon sok cikket és kommentet olvastam ma el a német pilótával kapcsolatban. Lehetetlen nem meghallani a nép hangját, akárhova megy az ember, ez a téma. Óriási a bizonytalanság és az aggodalom. Éppen ezért szeretnék egy kis segítséget nyújtani a magyar lakosságnak.

Az első és legfontosabb, hogy ne használjanak magyar légitársaságot. Magyarország az általam olvasott öngyilkossági statisztikában jelenleg a 9. helyen áll, tehát fokozottan veszélyes országnak számít. Jobban teszik a magyar utasok, ha egész Kelet-Európát elfelejtik, de ha mégis muszáj, használjanak cseh, szerb vagy román pilótát. Semmi esetre se használjanak szlovák, szlovén, litván, kazah, japán vagy orosz pilótát.

Biztonságosnak tekinthetőek a transzatlanti utazások és Venezuela illetve Guyana kivételével Dél-Amerika is. Lehetőség szerint ezekbe az országokba is nyugat-európai pilótákkal repüljünk.

 Fotó: Thinkstock

Kerüljük a zimbabwei és zambiai pilótákat és eszünkbe ne jusson India és Japán közt indiai vagy japán pilótával repülni.

Soha, semmilyen körülmények között ne üljünk fel grönlandi utasszállítóra.

Maradjunk otthon. Leginkább a földszinten vagy a vidéki házban. Magyarország szép ország.

De ha mégis menni akarnánk, ha mindenképpen repülni akarnánk, akkor a legbiztosabb az, ha egy olasz sofőrt megkérünk, hogy vigyen el minket Portugáliáig, ott felszállunk egy utasszállító hajóra és meg sem állunk a Kis -Antillákhoz tartozó, Szélcsendes-szigeteken található St. Kitts és Nevis szigetéig, és onnan repülünk át egy grenadai pilótával Grenadára.

Haitire is repülhetünk a térségben, ott sem divat az öngyilkosság a jelek szerint, viszont könnyen előfordulhat, hogy leszúrnak, élve eltemetnek minket. De ez már egy másik téma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik